Concert pascal
MOPAN Suceava

Vloggerul Selly a susținut un discurs în Parlamentul European despre sistemul de educație din România și din Europa. Într-un discurs care a durat aproape 9 minute, el a afirmat că actulul sistem de învățământ nu se pliază deloc pe nevoile tinerilor. El a acuzat presiunea la care sunt supuși elevii venită atât din partea profesorilor cât și din partea societății, susținând că acest aspect contribuie foarte mult la apariția depresiei în rândul tinerilor și adolescenților, notează click.ro.

„Elevii sunt adesea sub o presiune imensă de a se ridica la așteptările impuse de profesori. Accentul pus pe performanța școlară și pe conformism poate duce la un nivel ridicat de stres, anxietate și o explorare limitată a căilor alternative, iar acest lucru duce la un număr tot mai mic de tineri care își descoperă pasiunile. O altă cauză a depresiei este sentimentul că tu, ca individ, nu ai însemnătate, că ceea ce faci nu contează“, a adăugat influencerul.

Presiunea sistemului școlar și standardele foarte înalte de preformanță, sunt alți factori care afetează sănătatea mintală, a mai susținut Selly în Parlamentul European, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii și vezi VIDEO, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/video-selly-da-de-pamant-cu-sistemul-de-educatie-2281462.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava