Concert pascal
MOPAN Suceava

La 51 de ani, Ionuț Dolănescu, moștenitorul imperiului regretatului artist Ion Dolănescu, urmează să își îndeplinească un mare vis! În aproximativ două luni, artistul de muzică populară, se va muta în casa în care a copilărit, dar și în locul în care celebrul Ion Dolănescu dădea petreceri memorabile de Sfântul Ion, notează click.ro.

„Lucrăm la interioare, sper din toată inima să fie gata până în toamnă. Noi locuim, momentan, în casa mamei. Mama a avut bunăvoința și generozitatea să ne lase să locuim în casa dânsei, în perioada cât a fost plecată în America, dar probabil că și dansa se va întoarce în țară, la un moment dat, și trebuie să ne mutăm la casa noastră. E adevărat că renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu, pentru că toate s-au scumpit! Important este că mi-am văzut visul cu ochii, pentru că mi-am dorit dintotdeauna să renovez această casă, ca să o pot transmite urmașilor mei, respectiv nepoților lui Ion Dolănescu.”, a mărturisit Ionuț Dolănescu pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ionut-dolanescu-este-nerabdator-sa-se-mute-in-2278978.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava