Concert pascal
MOPAN Suceava

Taxele de parcare la Aeroportul Ștefan cel Mare urmează să fie majorate. Consiliul Județean Suceava lansat în dezbatere publică un proiect de modificare a taxelor de parcare, inițiat la propunerea Aeroportului Suceava. „Prin adresa nr. 3017/13.06.2023, R.A. Aeroportul „Stefan cel Mare” Suceava a transmis solicitarea de modificare a taxelor de parcare pentru anul 2023 şi aprobarea unor abonamente lunare pentru societăţile comerciale care utilizează parcarea regiei. Luând 1n considerare creşterea traficului de pasageri datorită deschiderii bazei operaţionale şi începerii operării de noi destinaţii, precum şi faptul că , taxa percepută pentru parcare a devenit o sursă importantă de venituri cu efect pozitiv în veniturile totale ale regiei, iar gradul de ocupare al parcării este tot mai mare, se impune majorarea nivelului taxelor de parcare. incasarea unor venituri mai mari va contribui la asigurarea fondurilor necesare pentru demararea Extindere parcare, etapa a II-a”, a precizat președintele CJ Suceava în referatul de aprobare pentru acest proiect. Faţă de taxele de parcare actuale, prin proiectul de hotărâre supus analizei şi dezbaterii plenului consiliului judeţean, taxele de pareare pentru prima şi a doua oră se menţin la acelaşi nivel de 5 lei, iar pentru intervalul ce depăşeşte a doua oră taxa se majorează de la 1 leu, la 2 lei, pentru fiecare oră. De asemenea, tariful pentru pierderea tichetului se majorează de la 300 lei, la 400 lei.
De asemenea, având în vedere extinderea parcării destinată autovehiculelor pasagerilor, care a ajuns la 240 de locuri, precum şi constrângerile de spaţiu din perimetrul aeroportuar unde nu există spaţii de parcare amenajate şi/sau nu se pot amenaja asemenea spaţii, pentru a putea veni în sprijinul partenerilor cu care aeroportul are încheiate contracte se propune aprobarea unui abonament lunar destinat accesului individual pentru societăţile partenere, după cum urmează: abonament pentru societăți comerciale în cadrul regiei, 100 lei/nr. de inrnatriculare, abonarnent lunar pentru societăţile tip rent-a-car, titulare de contract, 350 lei/permis acces parcare și abonament lunar pentru societăţile tip rent-a-car, care nu sunt titulare de contract, 700 lei/permis acces parcare.
Conducătorul auto poate utiliza abonamentul confonn specificaţiilor facturii: zona de parcare Parcarea 3, perioada, seria/numărul permisului de acces parcare. Plata abonamentului se efectuează in avans, până în ultima zi a lunii în curs, pentru luna următoare. Abonamentul este nefracţionabil şi netransmisibil.

Taxele de parcare la Aeroportul Ștefan cel Mare urmează să fie majorate. Vor fi introduse și abonamente lunare pentru firme, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava