Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a fost sesizat de către unii enoriași că problema sectarilor ia cote alarmante în special în mediul rural și este rugat să intervină. ”Problema sectarilor ia cote alarmante din ce am văzut, iar noua provocare este cea a ……. Din ce am auzit, inclusiv la nivelul eparhiei Sucevei, creștinii de la sate mai sunt cercetați de astfel de membri pentru a-i ademeni cu stimulente materiale. Care este răspunsul dumneavoastră pentru credincioși contra unor metode atât de josnice?”, au scris enoriașii.

”Nu a fost niciun timp în care credincioșilor să nu li se făcut diferite oferte. Dar acolo unde păstorul și-a păzit turma, cu slujirea și cuvântul, credincioșii au rămas statornici în credință și, la nivel de statistici, chiar s-au înregistrat foarte multe reveniri”, a  răspuns IPS Calinic.

IPS Calinic sesizat că ”problema sectarilor” ia cote alarmante. ”Creștinii de la sate mai sunt cercetați de astfel de membri pentru a-i ademeni cu stimulente materiale”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava