Concert pascal
MOPAN Suceava

Irina Rimes a lăsat în spate dezamăgirile și trădările din relațiile trecute. Acum, mai fericită și mai radiantă ca niciodată, iubita cântăreață a mai dat o șansă iubirii în brațele lui David Goldcher, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea. Deși a trecut printr-un divorț, Irina Rimes consideră că din fiecare experiență a avut ceva de învățat, notează click.ro. De asemenea, ea iubește și este iubită, motiv pentru care nu exclude o posibilă căsătorie sau sarcină.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, îndrăgita artistă a vorbit despre modul în care privește și trăiește acum iubirea, alături de David Goldcher. „N-aș vrea să vorbesc în termenii ăștia, am trăit iubire adevărată și până acum, altfel nu aș fi scris toată muzica pe care am scris-o. Cred că am întâlnit iubirea matură de data asta, aceea care poate să treacă peste orice obstacol pentru că este mult mai deșteaptă și mai pregătită. În plus, cred că iubirea matură are mai multe nuanțe, sunt mai multe tipuri de sentimente acolo, sentimente care mențin o relație sănătoasă.”, a explicat Irina Rimes, potrivit viva.ro.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/irina-rimes-iubeste-din-nou-el-este-barbatul-pe-2272054.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava