Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre consilierii personali ai președintelui Consiliului Județean Suceava, Irina Vasilciuc, este singurul candidat pentru postul de administrator public al județului. Irina Vasilciuc a fost singurul candidat care a depus dosarul pentru a concursul de ocuparea acestui post.
Irina Vasilciuc a mai ocupat funcția de administrator public al județului Suceava la finalul primului mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava pe care Gheorghe Flutur l-a avut în perioada 2008 – 2012. Înainte de a fi administrator public, Irina Vasilciuc a fost director economic al Consiliului Județean Suceava. Primul ocupant al acestei funcții, după înființarea ei în anul 2008, a fost Petru Luhan, care a părăsit postul după ce a fost ales europarlamentar în Parlamentul European. Funcția de administrator public al județului a mai fost ocupată, ulterior, de Lăcrămioara Loghin și Dan Ionuț Adomniței, în perioada în care la conducerea CJ Suceava a fost Cătălin Nechifor.
După finalizarea etapei de selecție a dosarelor, concursul pentru ocuparea funcției va începe pe data de 6 octombrie, când va avea loc o probă eliminatorie, cea de limbă străină. După aceasta, va urma, pe 11 octombrie a.c. susținerea probei scrisă. În cele din urmă, după maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise concurentul pentru postul de administrator public va trebui trebui să treacă și de un interviu.

Irina Vasilciuc este singurul candidat pentru postul de administrator public al județului Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava