Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu siguranță că fiecare dintre noi ne amintim de numele lui Irinel Columbeanu. Unul dintre cei mai bogați români, afaceristul de la Izvorani are astăzi o viață de nerecunoscut! El trăiește într-un apartament închiriat, însă rămâne la fel de deschis și onest față de publicul din țara noastră, vorbind fără teamă despre deciziile care l-au costat averea, potrivit click.ro.

Nu a fost vreodată o ocazie în care Irinel Columbeanu să ezite să vorbească sincer despre factorii care au dus la pierderea averii sale. Potrivit acestuia, o parte însemnată de vină o poartă fabrica de la Târgu Cărbunești, despre care spune că a fost precum încercarea de a „împinge un tren de unul singur”. Irinel Columbeanu a declarat că nu ar mai deschide această fabrică, dacă s-ar putea întoarce în timp, deoarece lipsa de fonduri a dus, în timp, la pierderea întregii sale averi.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală. A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns”, a precizat acesta, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/irinel-columbeanu-dezvaluiri-despre-averea-sa-2273157.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava