Concert pascal
MOPAN Suceava

Irinel Columbeanu a ajuns, în urmă cu doua săptămâni, la azilul din Ghermănești. Apropiații au dezvăluit în presă că au luat această decizie pentru că fostul milionar ar fi avut pierderi de memorie și nu ar mai fi găsit drumul spre casă. Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești, face lumină în ce privește starea actuală de sănătate a fostului milionar.

Un apropiat a dezvăluit în presă, zilele acestea, sub protecția anonimatului, că Irinel Columbeanu ar fi avut și pierderi de memorie în ultima vreme: a plecat deseori de acasă la supermarket și nu a mai găsit drumul spre casă.

Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, vine cu dezvăluiri de ultim moment privind starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, după evaluarea făcută la azil de către medici.

„Vreau sa se înțeleagă bine. Irinel a facut două AVC-uri, dar AVC nu înseamnă Alzheimer și nici Parkinson. Nu confundați! Omul e lucid, se prezintă ok., e cooperant, merge pe picioarele lui. Doar ca trebuie sa respecte niște treburi, are niște restrictii ca la orice AVC și sa ia tratamentul”, a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/irinel-columbeanu-pleca-la-magazin-si-uita-drumul-2306919.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava