Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrele Big Red Boots au creat isterie pe rețelele de socializare de dinainte de a fi lansate pe piață. Vedete de peste Ocean, precum Maluma, Victoria Beckham sau Ciara, dețin deja cizmele de cauciuc. Și iată că trendul încălțărilor „inspirate din desene animate” a lovit și România, notează click.ro. Delia Matache și Dorian Popa se numără printre cei care dețin celebrele Big Red Boots.

Victoria Beckham (49 de ani) este considerată a fi una dintre cele mai elegante femei din lume. Fie că merge pe piese vestimentare extrem de elegante, fie că alege stilul sport, sau chiar stilul adolescentin, soţia fotbalistului David Beckham nu a fost prinsă niciodată pe picior greşit în ceea ce priveşte fashion-ul. Și totuși, și-a uimit fanii atunci când și-a achiziționat celebrele Big Red Boots, în varianta galbenă. În luna iulie a acestui an, creatoarea de modă a publicat o imagine fiind încălțată cu cizmele de cauciuc, înainte de a fi lansată noua versiune.

Și vedetele de la noi au intrat în trendul încălțărilor „inspirate din desene animate”. Dorian Popa (35 de ani) și-a achiziționat faimoasele cizme în versiunea originală. Artistul a trebuit să scoată din buzunar 350 de dolari pentru cizme și încă 350 de dolari pe transport. Cântărețul a publicat un videoclip pe Internet imediat cum i-au ajuns acasă, pentru a se „lăuda”.

După ce încălțările au devenit virale pe rețelele sociale, dar nu au mai fost disponibile, pasionații de modă puteau achiziționa cizmele gigant Big Red Boots doar pe site-urile de revânzare. Însă, prețul acestora a sărit de la 350 de dolari la peste 1.200 de dolari.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/isteria-cizmelor-gigant-a-ajuns-de-la-hollywood-si-2302604.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava