Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava le-a transmis celor care vor să meargă la înot în râuri și iazuri să fie atenți la curenții puternici și la adâncimea apei pentru a fi evitate eventuale tragedii.  „Cu apa nu-i de joacă. În multe situații, curentul puternic, adâncimea apei și teribilismul pot duce la scenarii dramatice! Condițiile de înot pot fi imprevizibile în râuri, iazuri, lacuri sau în mare. Chiar și înotătorii buni pot obosi, pot suferi crampe musculare sau pot fi prinși în curentul apei.

Siguranța copiilor este o prioritate absolută, mai ales în apropierea apei. Nu trebuie să-ți pierzi copilul din câmpul vizual, nici măcar o secundă. Chiar dacă copilul tău înoată bine, nu există nicio garanție că nu se poate întâmpla ceva rău.

Asigură-te că cei mici se scaldă doar în locuri special amenajate pentru înot și respectă avertizările privind interzicerea scăldatului în anumite zone. Supraveghează constant copiii în apă sau în apropierea acesteia!

Fiți responsabili în preajma apei și învățați copiii să facă același lucru! Siguranța lor contează cel mai mult!”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava