MOPAN Suceava

Grupa de juniori sub 17 ani de la LPS Suceava a reușit să cucerească medaliile de bronz în finala Campionatului Național de volei masculin.

Echipa antrenată de Bogdan Macsim și Tudor Orășanu a încheiat turneul final organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Suceava pe locul 3, cu un bilanț de trei victorii și două înfrângeri: 3-0 cu CTF “Mihai I” București, 3-1 cu CSS2 Baia Mare și 3-2 cu LPS Piatra Neamț, respectiv 2-3 cu CSS Zalău și 0-3 cu CSM București.

La festivitatea de premiere de la final, oficiata de directorul LPS, Ciprian Anton, gazdele au primit și două dintre premiile individuale. Ioan Verciuc a fost desemnat MVP-ul turneul final, în timp ce Luca Ghiuță a fost ales cel mai bun coordonator.

Clasament final: 1. CSM București 12p, 2. CTF “Mihai I” București 12p, 3. LPS Suceava 9p, 4. CSS Zalău 8p, 5. CSS2 Baia Mare 4p, 6. LPS Piatra Neamț.

LPS Suceava a mizat la turneul final pe următorii jucători: Ioan Verciuc, Valeriu Verciuc, Luca Ghiuță, Andrei Nemțoi, Cristian Lozneanu, Cristian Răileanu, Eduard Ananii, Cosmin Bujniță, Adelin Găină, Andrei Cojocar, Ștefan Pavel, Marian Movileanu, Alexandru Andrușcă, Alexandru Prodan, Ștefan Pavel și Emilian Cocîrlă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava