• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nu e uşor să fii unul dintre cei mai buni regizori de videoclipuri! Trag vedetele de tine când ţi-e lumea mai dragă. Aşa păţeşte şi frumuşelul Matei Dima (28 de ani), despre care Click! a anunţat, în exclusivitate, în urmă cu o lună, că se iubeşte cu actriţa Diana Dumitrescu (31 de ani), conform click.ro.

De profesie regizor, Matei munceşte zi-lumină, iar fotoreporterii noştri l-au prins într-o ipostază de cascadorii râsului: cu plăpumioara la subraţ, plecând în zorii zilei, de la studioul de înregistrări al Innei, semn că a muncit până la epuizare pentru celebra solistă, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/iubitul-dianei-dumitrescu-merge-cu-plapuma-la-serviciu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava