• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Starul hollywoodian și-a dus soția, Amal, recent, în Augusta, Kentucky, să vadă unde a copilărit el, scrie contactmusic.com. George Clooney, în vârstă de 54 de ani – care s-a căsătorit anul trecut în luna septembrie, în Italia – deține proprietăți în Lake Como și un conac în Berkshire, Anglia, dar a optat să-i arate soției sale, în vârstă de 37 de ani, Augusta.

Cele două celebrități au vizitat restaurantul Southern, unde George a cântat ´La mulți ani!´ unei femei care era așezată lângă ei, dar au mers și în locul preferat de vedetă pentru ieșirile din copilărie, Magee’s Bakery, unde au gustat din faimoasa tartă ´Transparent´, potrivit sursei citate. Russell Dickson, coproprietarul unității, a spus pentru Us Weekly: ˝Erau foarte distractivi împreună. El adoră să mănânce tarta ´Transparent´.˝

Această vizită vine la puțin după ce s-a vehiculat știrea conform căreia Amal s-a apucat de lecții de actorie, din moment ce este nerăbdătoare să aibă o scurtă apariție în unul dintre filmele soțului ei. O sursă a declarat: ˝George a întrebat-o de mult dacă vrea să dea emoții familiei ei și să aibă o apariție cinematografică. Nu se apucă pur și simplu de ceva fără să se informeze. Ia lecții de actorie în fiecare săptămână cu un profesor privat și adoră fiecare minut din această experiență.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava