Concert pascal
MOPAN Suceava

Fanii emisiunii „America Express” au observat încă din primele episoade că iubitul Iuliei Albu a fost agresiv cu creatoarea de modă, așa că vestea că cei doi au ales să pună pauză și au stat despărțiți o lună jumătate când s-au întors în țară nu prea i-a șocat. Potrivit vedetei, problemele în cuplul lor se pare că existau înainte de a începe filmările pentru show-ul de la Antena 1, notează click.ro. În ciuda faptului că, într-un final, au ales să își mai dea o șansă, Mihai Alexandru, cunoscut de către fani că Mike, a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Astăzi, iubitul creatoarei de modă a publicat un mesaj pe contul său personal de Instagram, unde a ținut să le ceară scuze fanilor, însă a spus că nu va da explicații, deoarece nici el nu poate să înțeleagă cum a ajuns să rănească exact persoana pe care o iubește cel mai mult.

„Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru ca nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevarata gravitate abia după întoarcerea în țară. Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru ca, realist vorbind, nu cred ca o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu. Semnat, un oltean bărbos”, a scris Mihai Alexandru, cunoscut ca Mike, pe pagina sa personală de Instagram, alături de un videoclip în care apare împreună de iubita lui, Iulia Albu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iubitul-iuliei-albu-prima-declaratie-dupa-ce-s-a-2310956.html

Iubitul Iuliei Albu, prima declarație după ce s-a aflat că s-au despărțit după America Express: „A fost greșeala vieții mele”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava