Concert pascal
MOPAN Suceava

Iubitul Shakirei, fotbalistul Gerard Pique, este furios că partenera sa de viață flirtează prea mult cu colegul ei de la ‘The Voice’, Adam Levine, potrivit showbizspy.com. ”Adam o atinge mereu pe Shakira. Gerard este furios”, a dezvăluit o sursă din interiorul show-ului.

Surse apropiate vedetei spun că fotbalistul, 27, stă cu ochii pe frontman-ul trupei Maroon 5, care este așezat lângă Shakira la masa juraților ‘The Voice’. Anterior, frumoasa cântăreață columbiană a recunoscut că Gerard este un iubit foarte posesiv. ”Este foarte posesiv și, din moment ce nu mă mai lasă să fac videoclipuri cu bărbați, ei bine, va trebui să le fac cu femei. Este mai mult decât implicat în relația noastră, așa că nu mai pot face videouri așa cum obișnuiam. Nici nu se mai pune problema – lucru care, apropo, îmi place. Îmi place că are grijă de ceea ce este a lui și că mă apreciază, într-un mod în care singura persoană pe care ar lăsa-o vreodată să-mi mângâie șoldurile ar fi Rihanna”, a spus Shakira, potrivit sursei citate. Shakira și Gerard Pique au împreună un băiețel, pe Milan, în vârstă de un an și trei luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava