Iulia Albu pare vedeta impenetrabilă, cea peste care nu se trece, dar dincolo de masca pe care o afișează și pe soclul căreia și-a creat imaginea, jurata de la „Bravo, ai stil!” a trecut prin multe greutăți, notează click.ro.

Chiar dacă îi place să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, seria de dispute dintre ea și Mihai Albu, bărbatul de care a divorțat acum trei ani, a făcut-o să vorbească. Invitată la emisiunea „Wowbiz”, luni, 31 octombrie, Iulia a dat câteva detalii despre ceea ce s-a întâmplat după despărțire și despre cum își trăiește viața de atunci. „Eram în depresie cruntă și nu aveam putere să mă lupt cu el (Mihai Albu n.r.). El nu a vrut foarte mult timp cu copilul, căci a motivat că are nevoie de timp să-și refacă viața și că lucrează foarte mult. El a vrut să divorțăm în acel moment. Nu mi se pare rușinos să admit acest lucru. Am avut o depresie din cauza lucrurilor rele care s-au întâmplat în căsnicia mea și pentru că m-am trezit singură, fără un venit sigur pentru că mai eram în concediu de maternitate. Am îndurat foarte multe. Eu am fost foarte îndrăgostită de el, de aia m-am măritat, chiar dacă tatăl meu mi-a zis că nu fac bine”, a povestit Iulia la emsiunea de la Kanal D.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-recunoscut-trecut-printr-o-depresie-crunta-dupa-divort

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava