Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Albu pare vedeta impenetrabilă, cea peste care nu se trece, dar dincolo de masca pe care o afișează și pe soclul căreia și-a creat imaginea, jurata de la „Bravo, ai stil!” a trecut prin multe greutăți, notează click.ro.

Chiar dacă îi place să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, seria de dispute dintre ea și Mihai Albu, bărbatul de care a divorțat acum trei ani, a făcut-o să vorbească. Invitată la emisiunea „Wowbiz”, luni, 31 octombrie, Iulia a dat câteva detalii despre ceea ce s-a întâmplat după despărțire și despre cum își trăiește viața de atunci. „Eram în depresie cruntă și nu aveam putere să mă lupt cu el (Mihai Albu n.r.). El nu a vrut foarte mult timp cu copilul, căci a motivat că are nevoie de timp să-și refacă viața și că lucrează foarte mult. El a vrut să divorțăm în acel moment. Nu mi se pare rușinos să admit acest lucru. Am avut o depresie din cauza lucrurilor rele care s-au întâmplat în căsnicia mea și pentru că m-am trezit singură, fără un venit sigur pentru că mai eram în concediu de maternitate. Am îndurat foarte multe. Eu am fost foarte îndrăgostită de el, de aia m-am măritat, chiar dacă tatăl meu mi-a zis că nu fac bine”, a povestit Iulia la emsiunea de la Kanal D.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-recunoscut-trecut-printr-o-depresie-crunta-dupa-divort

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava