Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Albu s-a abținut cu greu să dea o notă rochiei pe care Andreea Bălan a purtat-o la biserică în ziua nunții cu George Burcea. Fashion editorul a criticat dur rochia cu trenă amplă, dar a apreciat că Andreea a fost, în ciuda ținutei, o mireasă frumoasă, notează click.ro.

”Rochia în sine e o rochie albă de mireasă. Toate miresele sunt frumoase. Ea are un corp frumos. În ceea ce privește materialul din care este executată rochia, este un material decent. Dar mi se pare că a exagerat cu această lungime, e practic cât acel covor (de la biserică, n.r.). Partea de tul de obicei se folosește pe dedesubtul rochiei de mireasă, nu pe deasupra. N-am nimic de spus de bine, sinceră să fiu. Nu-mi place rochia asta. Tul-ul nu este un material pe care să-l lași la vedere, el doar dă volum rochiei. Dar, în același timp, mi se pare că a fost o mireasă frumoasă”, a comentat Iulia Albu în cadrul rubricii ”Marțea neagră” de la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-despre-rochia-de-mireasa-andreei-balan-n-am-nimic-de-spus-de-bine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava