Concert pascal
MOPAN Suceava

În loc să devină mai apropiați după moartea celui ce le-a fost prieten, Răzvan Ciobanu, Iulia Albu și Cătălin Botezatu se „atacă” în prezent unul pe celălalt sub diverse forme, totul începând la ceremonia de înmormântare a regretatului designer vestimentar, unde Iulia i-a cam „înțepat” pe cei prezenți prin discursul ei, potrivit click.ro.

La slujba organizată în biserică, Iulia Albu a ținut un discurs controversat, în urma căruia mai mulți invitați ai ceremoniei s-au simțit lezați. În declarațiile sale, Iulia Albu a afirmat, la momentul respectiv, amintește sursa citată, că unii dintre cei care au venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au venit „pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu”, insinuând că, printre persoanele prezente, s-au numărat și cele ce i-au încurajat lui Răzvan dependența de droguri, sau persoane care nu l-au ajutat atunci când acesta a dat faliment și lista poate continua.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-si-catalin-botezatu-la-cutite-dupa-moartea-lui-razvan-ciobanu-de-la-ce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava