Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, rupe tăcerea și face lumină în privința zvonurilor despre despărțirea sa de actorul Salman Khan. Fosta prezentatoare a vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre motivul pentru care, de multă vreme, nu mai simte nevoia să-și justifice acțiunile în fața celorlalți, notează click.ro.

Într-un interviu acordat publicației Viva!, Iulia Vântur a infirmat despărțirea de Salman Khan și a subliniat că viața ei amoroasă este dominată de constanță și de împlinire.

Întrebată dacă a obosit să tot fie întrebată când se va căsători și când va deveni mamă, Iulia a oferit un răspuns simplu, dar foarte clar: „Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”

„A fost un proces cu mine însămi, în urma căruia am realizat că opiniile, prejudecățile sau așteptările oamenilor în ceea ce mă privește nu sunt un indicator pentru calea pe care trebuie să o urmez și, în mod clar, nu trebuie să aibă putere de decizie în viața mea. Suntem singurii care ne putem decide viața. Noi înșine și Dumnezeu”, a povestit Iulia Vântur, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iulia-vantur-despre-nunta-si-copii-cu-salman-1798047.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava