Concert pascal
MOPAN Suceava

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 62 de ani, a dat de curând aglomerația din oraș pe o relaxare binemeritată pe litoralul românesc, acolo unde s-a întâlnit și cu paparazzii Click!

Silvia Dumitrescu pare că și-a păstrat stilul „rebel” de odinioară intact, chiar dacă la vârsta ei alte bunicuțe de feresc să mai iasă în evidență, din punct de vedere vestimentar sau al look-ului. Acesta nu este însă și cazul cântăreței, care este la fel de nonconformistă ca la 20 de ani!

Paparazzii Clcik! au surprins-o recent pe cântăreață, în stațiunea Vama Veche de pe litoralul românesc, care pare să fie preferata sa. Fără inhibiții legate de vârstă sau de aspectul fizic, Silvia a strălucit pe plajă într-un costum de baie din două piese, albastru precum marea.

De ceva vreme, Silvia Dumitrescu a anunțat că s-a apucat de lecții de yoga, lucru care și-a pus amprenta asupra siluetei sale. Față de anii trecuți, artista pare, într-adevăr mai suplă, și arată și se simte din ce în ce mai bine în propriul corp!

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/paparazzii-click/silvia-dumitrescu-poze-plaja-paparazzii-1698665.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava