Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Vântur (42 de ani) și-a construit o carieră de succes la Bollywood, la scurt timp după ce l-a întâlnit pe iubitul ei, renumitul actor, Salman Khan. Cum a îndrumat-o celebrul Salman Khan în industria divertismentului și ce părere are Iulia Vântur despre părinții partenerului ei, a dezvăluit chiar ea într-un interviu recent, potrivit click.ro.

Iulia Vântur a mărturisit admirația pe care i-o poartă lui Salman Khan și consideră că este un om talentat care, totuși a păstrat o anumită simplitate în felul său de a fi, iar acest aspect îl face să fie foarte iubit de oameni. Iulia și-a manifestat și respectul pe care îl poartă părinților iubitului ei, Salman Khan, oameni despre care românca consideră că au contribuit major la buna lui creștere și l-au ajutat să devină un om deosebit, mai notează sursa citată.

Iulia a dezvăluit recent că partenerul ei i-a dezvăluit câteva secrete din spatele unei cariere longegive. «Nu renunța la tine! Muncește în fiecare zi și devii mai bun! Și… împărtășește ce ai cu cei din jur, nimic nu îți aparține!».

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iulia-vantur-marturisiri-despre-parintii-lui-2199603.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava