Concert pascal
MOPAN Suceava

Ghinion! Chiar acum, când autorităţile au blocat anumite localităţi din nordul Italiei şi au declarat carantină din cauza virusului ucigaş, vedetele noastre se află acolo. E vorba despre Iuliana Marciuc, Adelina Pestriţu şi Călin Goia cu trupa lui, potrivit click.ro.

Destul de aproape de pericol a fost Călin Goia şi trupa Voltaj, care au susţinut sâmbătă, 22 februarie, un mega show live de două ore, în Torino, la Sala Palavela. Au fost prezente peste 10.000 de persoane la evenimentul care face parte din turneul aniversar ”Ca la 20 de ani”, iar Călin şi membrii trupei s-au expus destul de mult. ”Concertul nostru a avut loc cu două zile înainte să explodeze problema aceasta cu coronavirusul. Au venit peste 10.000 de persoane la concert, nu au purtat măşti. Oamenii erau foarte relaxaţi, lejeri, şi nici în aeroport situaţia nu era altfel. Adică nu am avut parte de nici un control, nu ne-a întrebat nimeni de unde venim. Purtau câţiva oameni măşti, dar trebuie să ne informăm mai bine şi cum e cu măştile acestea şi cât ne protejează”, a spus Călin Goia pentru Click!.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/news/national/iuliana-marciuc-adelina-pestritu-si-calin-goia-prinsi-focarele-de-coronavirus-din

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava