MOPAN Suceava

Compania IULIUS GROUP este un susţinător activ al manifestărilor sportive şi al iniţiativelor care îşi propun să pună în valoare oamenii şi locurile frumoase ale ţării. De această dată, IULIUS GROUP sprijină proiectul inedit al clujeanului Marius Bucur, acela de a parcurge „Turul României pe Graniţă cu Bicicleta”, fiind sponsor oficial. În week-end-ul care tocmai a trecut, biciclistul a străbătut judeţul Suceava.

Prin reţeaua naţională de mall-uri, IULIUS GROUP contribuie la materializarea demersului de a străbate ţara pedalând cât mai aproape de linia imaginară a graniţelor, idee ce aparţine clujeanului Marius Bucur.

Tânărul în vârstă de 26 de ani, pentru care sportul este un stil de viaţă, a plecat pe 12 mai 2015, de la Oradea, în „Turul României pe Graniţă cu Bicicleta”, avându-l coechipier chiar pe tatăl său, de 52 de ani. Împreună şi-au propus să parcurgă acest traseu, care, din informaţile pe care le deţin, nu a mai fost făcut de nimeni până acum, şi să meargă pe bicicletă cât mai aproape de ţările vecine, atât cât infrastructura le permite.

Cei doi pasionaţi de mersul pe bicicletă estimează că vor parcurge aproximativ 3.000 de kilometri, în 45 – 50 de zile, în funcţie de condiţiile pe care le vor întâmpina. Vor pedala, în medie, 70 de kilometri pe zi. Până în week-end-ul care tocmai a trecut, biciclistul a străbătut aproximativ 450 de kilometri, ajungând în judeţul Suceava. Pentru că şi-au propus să respecte cât de precis posibil linia imaginară a graniţelor ţării, ceea ce presupune trasee montane, drumuri forestiere sau neamenajate, majoritatea nopţilor le vor petrece în cort.

„Nu vrem să demonstrăm ceva sau să intrăm în Cartea Recordurilor, ci să ne cunoaştem pe noi înşine. Orice ajutor primit înseamnă mai mult decât o «sponsorizare» şi vom dedica fiecare kilometru pedalat celor care ne ajută şi ne sprijină în a duce la final un vis încă neîmplinit”, a spus Marius Bucur, iniţiatorul proiectului „Turul României pe Graniţe cu Bicicleta”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava