Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava dedică acest sfârşit de săptămână dragostei şi a pregătit evenimente unice prin care să îi sărbătorească pe îndrăgostiţi. Târg de nunţi, târg handmade, concursuri cu premii râvnite şi concert Elena Gheorghe sunt surprizele care îi aşteaptă pe bucovineni în cea mai îndrăgită destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber.

Maratonul dragostei începe de joi, 13 februarie 2014, cu un târg al dovezilor de iubire lucrate manual. Amorezii care nu au găsit darul perfect pentru persoana dragă pot alege cele mai frumoase obiecte handmade, lucrate de artiştii suceveni. Bijuterii, decoraţiuni, accesorii şi alte articole aparte îi vor încânta pe îndrăgostiţi la Târgul de Handmade, care se va desfăşura până duminică, 16 februarie, la etajul Iulius Mall.

De vineri până duminică, în perioada 14 – 16 februarie, cuplurile care au decis să îşi unească destinele sunt aşteptate la Târgul de Nunţi Bucovina, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava. Peste 35 de firme din domeniu s-au pregătit cu oferte atractive pentru nunţi de vis. Rochii de mireasă, costume elegante, tendinţe în coafură şi cosmetică, aranjamente florale, ultimele noutăţi în materie de amenajări şi decoraţiuni, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, profesionişti foto şi video, cele mai apreciate săli pentru organizarea evenimentelor, produse de cofetărie, închirieri limuzine şi multe altele sunt propunerile pentru viitorii miri care îşi doresc o nuntă ca în poveşti. Vizitatorii târgului vor putea participa şi la o tombolă specială, al cărei mare premiu este o „nuntă la cheie”, în valoare de 1.000 de euro.

De Valentine’s Day, Iulius Mall Suceava îşi răsplăteşte clienţii cu iubire. Vineri, 14 februarie, începând cu ora 18.00, toţi bucovinenii, singuri sau alături de persoanele iubite, sunt invitaţi la sărbătoarea dragostei. Cei care vor să rămână cu o amintire haioasă de la sesiunile de shopping se pot fotografia în photo corner-ul cu cele mai celebre cupluri din lume. Pentru cei care ştiu că au găsit jumătatea inimii lor, Iulius Mall a pregătit o arcadă pe care să lase lacătul perechii lor. După ce vor arunca cheia în fântâna din Iulius Mall, îndrăgostiţii vor primi un certificat al „legământului de iubire eternă”.

Seara continuă cu prezentări de modă cu cele mai noi colecţii ale brandurilor din Iulius Mall. Mai mult, cuplurile vor putea participa la concursuri amuzante, care să dovedească sentimentele puternice dintre parteneri. Invitata specială de Valentine’s Day este Elena Gheorghe, care le va dedica sucevenilor cele mai frumoase melodii de dragoste.

De Ziua Îndrăgostiţilor va fi desemnat şi câştigătorul campaniei „iLove”, prin tragere la sorţi. Până pe 14 februarie, toţi clienţii Iulius Mall care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele preferate intră în tombola în urma căreia câştigătorul va fi premiat cu două iPhone 5, pentru el şi persoana iubită. În plus, primii 125 de clienţi ai fiecărei zile care depăşesc suma de 100 de lei la shopping vor fi răsplătiţi cu premii garantate: torturi delicioase, praline de ciocolată, cecuri de cumpărături, băuturi răcoritoare şi sticle cu licori ale iubirii.

Iulius Mall Suceava celebrează şi varianta autohtonă a sărbătorii îndrăgostiţilor, Dragobete. Până pe 24 februarie, prietenii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava pot participa la un concurs inedit. Tot ce trebuie să facă este să se fotografieze în photo corner-ul din Iulius Mall şi să încarce imaginea în aplicaţia Love Shooting. Norocosul câştigător al unui telefon Samsung Galaxy S4 Mini va fi extras din primii zece participanţi cu cele mai votate fotografii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava