• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vara aceasta, Iulius Mall Suceava le propune clienţilor săi să se bucure de distracţie all inclusive. Bucovinenii sunt răsplătiţi pentru pasiunea lor de a face cumpărături cu mii de premii răcoritoare şi o mare surpriză estivală: un sejur pe litoralul însorit al Greciei.

Amatorii de modă şi distracţie au motive să combată zilele călduroase cu sesiuni prelungite de cumpărături în magazinele lor preferate. În perioada 3 – 19 iulie 2015, sucevenii şi nu numai sunt invitaţi să participe la campania „Distracţie all inclusive!”. Astfel, cei care îşi doresc să se relaxeze pe plajele însorite ale litoralului grecesc şi să se lase alintaţi de briza mării pot câştiga o vacanţă relaxantă, pe măsura dorinţei lor. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei pot participa la tombola verii. Marele câştigător, desemnat în urma tragerii la sorţi, va fi răsplătit de Iulius Mall Suceava cu un sejur pentru două persoane, în Grecia. Destinaţia va fi la alegere, cei doi putând opta să se relaxeze în insula Corfu, Rhodos sau Creta, timp de şapte zile, unde vor beneficia de regim „all inclusive”, transportul, masa şi cazarea fiind asigurate.

În plus, pe toată durata campaniei, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc premii instant pentru distracţia de vacanţă: pături de plajă, prosoape, mingi, genţi, creme cu protecţie solară şi vouchere Farmona.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava