MOPAN Suceava

Zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, sute de mii de fani, zeci de spectacole in Romania si in afara ei si un mega hit, „Bilionera”; asa poate fi definita viata Otiliei din ultimele luni, cea mai fierbinte aparitie pe piata muzicala din Romania ce a luat cu asalt topurile de difuzari radio si vanzari din mai multe tari.

În noul ei single „Aventura”, compus de aceeasi echipa de succes ce a stat si in spate hitului „Bilionera”, Otilia canta despre experienta intensa a ultimelor luni datorata succesului pe un ritm senzual pop-dance plin de energie.
„In ultimele luni mi-am trait viata intr-o viteza nebuna si dupa regulile celor din jur, de acum sunt pregatita sa pornesc intr-o noua aventura, insa de data aceasta ritmul il voi impune eu! Sunt mandra ca am avut sansa de a canta pe atatea scene importante in ultimul an pentru a promova primul meu hit si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa imi ating telul!” declara Otilia
Otilia Bruma, pe numele sau complet, si-a inceput perioada de succes a carierei muzicale odata cu megahitul „Bilionera” si urmeaze acelasi traseu international pe care in urma cu cativa ani paseau INNA sau Alexandra Stan.

Link Youtube: https://youtu.be/sQ-b52mn1xY

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava