Concert pascal
MOPAN Suceava

Extinderea Iulius Mall Suceava a ajuns în etapa de proiectare, urmând ca lucrările de construcţie să se deruleze pe parcursul acestui an. Investiția, estimată la 40 milioane de euro, va aduce publicului din nord-estul ţării noutăţi de retail pe o suprafaţă de 14.500 mp, printre care branduri internaţionale în premieră regională, restaurante, cafenele, zone verzi, dar și mai multe locuri de parcare. Primele demersuri au început, prin reamenajarea zonei ocupată anterior de un retailer cu profil bricolaj.

După peste 15 ani de prezență în Suceava, compania IULIUS va realiza o extindere a Iulius Mall, continuându-şi misiunea de a păstra publicul conectat la tendințele din retail, cu acces la branduri fashion internaționale și diverse servicii necesare în viața de zi cu zi. În această perioadă are loc proiectarea extinderii, urmând ca lucrările de construcţie să se deruleze pe tot parcursul anului. Primele demersuri au început, prin reamenajarea zonei ocupată anterior de un retailer cu profil bricolaj.

Proiectul vizează o suprafaţă închiriabilă de 14.500 mp, care include atât crearea unor noi spaţii, cât şi reconfigurarea şi reamenajarea unor zone existente. Astfel, Iulius Mall Suceava își va consolida statutul de cea mai mare destinație de shopping și divertisment din nordul țării și va îmbogăți mixul de branduri, servicii și facilități de timp liber accesibile locuitorilor din întreaga regiune.

„Iulius Mall Suceava este lider de piaţă la nivel regional şi ne dorim să păstrăm această poziţie dominantă prin crearea unor noi facilităţi de cumpărături şi timp liber. Prin demersurile de consultare de până acum, suntem conectaţi la dorinţele clienţilor noştri şi ne concentrăm să aducem în mixul de retail brandurile şi serviciile mult dorite de aceştia”, a declarat Eduard Marcu, Shopping Center Manager Iulius Mall Suceava.

Extinderea va completa atracţiile existente în Iulius Mall cu un nou mix de branduri de modă internaționale, în premieră în regiune, restaurante și cafenele cu terase în aer liber, servicii, zone verzi și mai multe locuri de parcare.

Iulius Mall Suceava face parte din reţeaua naţională cu acelaşi nume, deţinută de companiile IULIUS şi Atterbury Europe. Inaugurat în anul 2008, mall-ul include peste 170 de magazine, cel mai mare multiplex cinema din nordul țării, cu 8 săli, food court cu peste 1.200 de locuri, o zonă de joacă pentru copii, hypermarket, club de bowling și biliard.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava