Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, consideră că George Simion și AUR au pierdut lupta la Suceava. Constantin Daniel Cadariu a subliniat faptul că George Simion a demonstrat că nu este capabil să-și mobilizeze nici proprii simpatizanți, iar mitingul de duminica trecută de la Suceava împotriva președintelui Consiliului Județean și al PNL Suceava a fost organizat cu oameni aduși din nu mai puțin de 12 județe ale țării. „Mai mult decât atât, George Simion a demonstrat că este fricos și laș pentru că a refuzat invitația lui Gheorghe Flutur de a participa la o discuție serioasă și civilizată despre proiectele pe care le are pentru dezvoltarea județului Suceava. Acest lucru arată clar că George Simion nu are nici un proiect concret pentru județ, iar singura lui intenție a fost de a provoca scandal și circ. Iar acest circ l-a făcut cu o mie de oameni aduși din 12 județe ale țării”, a spus senatorul PNL, care a arătat că protestul de duminică, din județul Suceava erau maxim 150 de membri și simpatizanți AUR. Constantin Daniel Cadariu a subliniat faptul că George Simion a demonstrat duminică doar că este „un circar” și că nu va avea curajul să candideze pentru președinția Consiliului Județean Suceava contra lui Gheorghe Flutur pentru că se teme de acesta.

Cadariu a spus că George Simion a ales Suceava pentru a organiza un protest într-o încercare disperată de a ascunde problemele mari pe care le are în organizația județeană a acestui partid. „George Simion a dizolvat Organizația Județeană AUR Suceava după eșecul total de la revelionul organizat anul acesta la Gura Humorului, unde au venit doar câteva sute de persoane, la care liderii AUR locali l-au asigurat că îi vor aduce câteva mii de participanți. Din acest motiv la mitingul de duminică George Simion a căutat oameni din toată țara să vină să-l înjure pe Gheorghe Flutur, deși aceștia nu au nici o legătură cu județul Suceava”, a spus senatorul PNL de Suceava, care consideră că „începând de duminică a început decăderea lui George Simion, după ce a dat la Suceava și-a găsit omul, în persoana lui Gheorghe Flutur”.

Pe de altă parte, Constantin Daniel Cadariu a mai precizat că protestul celor de la AUR de la Suceava i-a mobilizat și mai multe pe liberalii suceveni, ca partid, iar acest lucru va fi demonstrat la viitoarele alegeri. De asemenea, Cadariu a spus că sucevenii au putut să vadă „pericolul acestor specimene extremiste” și un lider politic, George Simion, care este „un om interzis în Republica Moldova, Ucraina și care nu are nici o intrare în Occident”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava