Concert pascal
MOPAN Suceava

James Arthur a mărturisit că trecut cu bine peste perioada de izolare, impusă de pandemia de SARS-COV-2, și peste „frica de a muri tânăr”, făcând CBT ( Cognitive-Behavioral Therapy) – o metodă relativ nouă de tratare a depresiei, care include tehnici cognitive și comportamentale – și scriind multă muzică pentru noul său album.

Autorul hit-ului ‘Lasting Love’, care se luptă cu anxietatea și cu depresia, a spus pentru London Evening Standard, potrivit contactmusic.com: „Am început în perioada de izolare – eram sedentar. Am probleme mari cu anxietatea – mereu m-am temut că voi muri tânăr. Începusem, la un moment dat, să mă simt foarte rău, de aceea am început să fac CBT. Apoi m-am reapucat de muzică. Am scris 52 de piese – m-a ajutat acest lucru să trec peste.”

Artistul în vârstă de 32 de ani – care a devenit celebru după participarea în 2012 la ‘The X Factor’ – plănuiește acum să lanseze un nou album, anul viitor, continuarea celui din 2019, ‘You’, și, de asemenea, ar vrea să se apuce și de actorie.

„Mi-am setat un obiectiv – vreau ca până la sfârșitul anului să mă apuc de actorie. Am tot pus pe pauză acest lucru – dar am luat niște lecții de actorie și am tot căutat agenții. Sper să prind un rol anul viitor.”, a mai spus James Arthur, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava