Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrul star TV James Corden, gazda «Late night show» de pe CBS, a fost dat afară dintr-un restaurant, după ce a umilit de mai multe ori angajații și apoi a iscat un scandal monstru. Patronul nu a ezitat să-i dea interdicție lui Corden de a mai trece pragul restaurantului său, apoi a făcut publică neplăcuta experiența pe care a avut-o cu faimosul prezentator, notează click.ro.

Keith McNally, în vârstă de 71 de ani, care deține restaurantul Balthazar din New York și-a exprimat revolta față de prezentatorul TV James Corden, pe contul personal de socializare. „James Corden este un comedian extrem de talentat, dar un om mic și cretin și cel mai abuziv client al ospătarilor mei din localul Balthazar de când s-a deschis restaurantul în urmă cu 25 de ani. Rareori se întâmplă să dau interdicție unui client în localul meu, dar azi comportamentul comediantului Corden nu m-a făcut deloc să râd.”

Patronul restaurantului a continuat să împărtășească o serie de situații în care James Corden și-a pierdut cumpătul față de una dintre ospătărițe, a țipat la ea și a jignit-o, potrivit sursei citate.

Citește întreaga poveste aici: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/star-tv-scandal-monstru-intr-un-restaurant-de-2213481.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava