Concert pascal
MOPAN Suceava

Tom Cruise e în plină campanie de promovare a părții a doua a celebrei producții „Top Gun”. Astfel, el a vrut să îi demonstreze bunului său prieten său, James Corden, cât de talentat poate fi nu doar în fața camerei, ci și la manșa unui aparat de zbor, notează click.ro.

Așa că Tom l-a chemat la prima oră pe un aerodrom. Habar nu avea James că interpretul legendarului personaj Maverick, din Top Gun pregătise nu mai puțin de… 3 aparate de zbor!

Întrucât groaza lui James Corden în fața unor experiențe extreme este cunoscută, Tom s-a asigurat că prietenul său nu are încotro să fugă. L-a luat de pe aerodromul unde stabiliseră întâlnirea cu un elegant business-jet Honda, pilotat, evident, de actor. Odată ajunși la destinație, alt aerodrom, din mijlocul deșertului, Tom i-a prezentat lui James „comoara” sa. Un avion P52-Mustang, utilizat de Forțele Aeriene Americane în Al Doilea Război Mondial, restaurat și deținut chiar de Tom, îi aștepta la capătul pistei, mai scrie sursa citată.

În timpul instrucției de bază, care a inclus și detalii despre cum ar fi trebuit să sară din avion cu parașuta, în cazul unei avarii, James a rupt-o efectiv la fugă. Spre nicăieri, bineînțeles, întrucât Tom i-a atras atenția că nu are unde să ajungă, fiind în mijlocul deșertului.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/tom-cruise-l-a-zapacit-pe-james-corden-cu-avionul-636523.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava