Concert pascal
MOPAN Suceava

Meghan Markle a dezvăluit marți, 18 octombire, că a renunțat la emisiunea Deal or No Deal după ce a fost tratată ca un obiect pe scenă. Ducesa de Sussex a oferit detalii șocante în cel mai recent episod al podcastului său de pe Spotify, notează click.ro.

În tinerețe, Meghan Markle a lucrat ca asistentă TV la o populară emisiune din SUA. Vedeta și-a amintit momente complicate petrecute în acel show, dar și cum a făcut-o să se simtă una dintre producătoarele emisiunii, relatează The Sun.

„Noaptea trecută răsfoiam canalele de la TV. Apropo, asta este o raritate când ai doi copii mai mici de 4 ani. Dar am văzut un episod dintr-un serial numit Deal or No Deal. Acest lucru mi-a trezit multe amintiri. Acum, experiența mea în spectacol – care a inclus ținerea servietei pe scenă alături de alte 25 de femei care făceau același lucru – a fost pentru mine, fascinantă.”, a spus Meghan Markle, înainte de dezvălui motivelele care au făcut-o să renunțe.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/meghan-markle-e-chinuita-de-amintiri-dezvaluiri-2213607.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava