Concert pascal
MOPAN Suceava

James Corden şi soţia sa, Julia Carey, au devenit din nou părinţi, joi, informează contactmusic.com.

Starul TV în vârstă de 39 de ani – care mai are doi copii cu Julia, pe Max, în vârstă de şase ani, şi pe Carey, în vârstă de trei ani – a anunţat venirea pe lume a bebeluşului, o fetiţă, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter. „Astăzi i-am urat ‘Bun venit pe lume!’ fetiţei noastre. Atât ea cât şi mama se sunt foarte bine. Nu ne putem opri din zâmbit. Îţi mulţumesc Harry că ai acceptat să îmi ţii locul la emisiune, deşi te-am anunţat cu doar două ore şi jumătate înainte.”, a scris James pe reţeaua de socializare, conform sursei citate.

În urmă cu trei luni, Corden declara pentru ziarul Sunday Mirror, conform sursei citate: „Am spus că ne vom opri la numărul doi, iar acum mai vine unul. Prin urmare, cred că acesta va fi ultimul. Suntem foarte încântaţi. Este o fetiţă, mai avem una, aşa că nu cred că vom avea parte de prea multe surprize. Abia aşteptăm amândoi venirea ei pe lume.”

La puţin timp după aflarea veştii, James a spus, potrivit ContactMusic: „Credeam că ne oprim la doi copii, dar apoi, ştii, uiţi foarte uşor de primul an cu copilul tău. Încerc să explic acest lucru, pentru că mulţi dintre prietenii mei îmi spun: ‘Omule, eşti nebun? Ce faci?’ Ei bine, cei doi omuleţi pe care i-am cunoscut, poate nu credeţi, dar sunt cei mai buni oameni de pe planetă. Aşa că, de ce să nu mai cunosc unul? Sunt foarte emoţionat şi nerăbdător.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava