MOPAN Suceava

James Franco a ştiut că oamenii vor pune la îndoială calităţile actoriceşti ale Selenei Gomez în momentul în care a cooptat-o în noul său film, ‘Dubious Battle’.

Vedeta în vârstă de 24 de ani este cunoscută pentru cariera sa muzicală, dar a jucat şi în câteva producţii. În noua peliculă, ea poate fi văzută jucând alături de Nat Wolff, Vincent D’Onofrio şi James Franco, în ultimul film regizat de James.

Actorul a mărturisit că a înţeles de la bun început că oamenii s-ar putea să fie surprinşi că a ales-o pe Selena pentru a juca în filmul său, dar este de părere că toţi vor fi impresionaţi când o vor vedea pe Selena pe micul ecran. „Cred că Selena este incredibil de talentată şi nu ştiu ce părere au oamenii, dar mi se pare că nu a mai jucat în astfel de filme. Mai mult, când am întrebat-o dacă vrea să facă parte din acest proiect, mi-a spus ‘Da, vreau să fac parte din lumea ta. Vreau să încerc. Voi porni în această aventură’. Am simţit că ea este arma mea secretă, că este o actriţă minunată, am simţit că oamenii nu se aşteaptă să o vadă pe ea în acest rol – pe care eram sigur că îl va interpreta minunat. Şi aşa s-a şi întâmplat.”, a spus James Franco, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava