Sarbatoarea Muntelui 2019

James Franco a ştiut că oamenii vor pune la îndoială calităţile actoriceşti ale Selenei Gomez în momentul în care a cooptat-o în noul său film, ‘Dubious Battle’.

Vedeta în vârstă de 24 de ani este cunoscută pentru cariera sa muzicală, dar a jucat şi în câteva producţii. În noua peliculă, ea poate fi văzută jucând alături de Nat Wolff, Vincent D’Onofrio şi James Franco, în ultimul film regizat de James.

Actorul a mărturisit că a înţeles de la bun început că oamenii s-ar putea să fie surprinşi că a ales-o pe Selena pentru a juca în filmul său, dar este de părere că toţi vor fi impresionaţi când o vor vedea pe Selena pe micul ecran. „Cred că Selena este incredibil de talentată şi nu ştiu ce părere au oamenii, dar mi se pare că nu a mai jucat în astfel de filme. Mai mult, când am întrebat-o dacă vrea să facă parte din acest proiect, mi-a spus ‘Da, vreau să fac parte din lumea ta. Vreau să încerc. Voi porni în această aventură’. Am simţit că ea este arma mea secretă, că este o actriţă minunată, am simţit că oamenii nu se aşteaptă să o vadă pe ea în acest rol – pe care eram sigur că îl va interpreta minunat. Şi aşa s-a şi întâmplat.”, a spus James Franco, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava