• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Starul din ‘Fifty Shades of Grey’, Jamie Dornan, a devenit din nou tătic, după ce, potrivit presei de peste ocean, soția sa, Amelia Warner a adus pe lume, la începutul acestei luni, un bebeluș. Cuplul mai are o fetiță, Dulcie, născută în noiembrie 2013.

Sexul și numele noului membru al familiei Dornan-Warner nu se cunosc deocamdată. Potrivit E!News, Dornan filmează momentan o continuare a controversatei pelicule ‘Fifty Shades of Grey’ în Vancouver, Canada. El îl va interpreta din nou pe milionarul Christian Grey în ‘Fifty Shades Darker’, film care va fi lansat în februarie 2017.

Despre ‘meseria de tătic’, Jamie a spus anterior: „Acești ultimi ani au fost ceva… Ne bucurăm de fiecare clipă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava