Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Pentru marcarea a 164 de ani de existenta a Jandarmeriei Romane, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Suceava a pus la cale mai multe activitati, intre care si tradionala Cupa a Presei la Tir. A fost ocazia perfecta pentru ca jurnalistii suceveni sa-si demonstreze abilitatile si indemanarea la trasul cu arma.
Evenimentul s-a desfasurat la poligonul din Mihoveni, iar la editia din acest an au participat aproximativ 20 de reprezentanti din mass-media locala si centrala.
Concursul a fost împărţit pe două categorii. La feminin, clasamentul final a fost: locul I , campioana en- titre de mai multe editii: Daniela Beale de la Crai Nou, locul II Adriana Dascalu Bulina-Radio Top si Intermedia; locul III Georgiana Mateiciuc d ela informatiata.ro.
La masculin, primele trei locuri au fost ocupate de: Florin Paiu de la Monitorul de Suceava-locul III, Stefan Macedon Gheorghita-orasulsuceava.ro -locul II si Valentin Cimpoies, de la Radio Vocea Evangheliei, locul I.
Ieri, şapte jandarmi suceveni au fost avansaţi în grad înainte de termen cu ocazia Zilei Jandarmeriei.
Duminică, 6 aprilie, începând cu ora 13.00, pe platoul centrului comercial Iulius Mall Suceava, detaşamentul de intervenţie al inspectoratului va prezenta exerciţii de intervenţie profesională, un moment de dresaj cu câinii de serviciu, precum şi tehnica şi armamentul din dotarea structurilor de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Române.
Joi, 10 aprilie, având în vedere şi Programul „Şcoala Altfel”, la sediul inspectoratului, situat pe strada Traian Vuia nr. 7 bis, se va organiza Ziua Porţilor Deschise, inspectoratul urmând să primească vizita copiilor de la mai multe instituţii de învăţământ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava