Concert pascal
MOPAN Suceava

Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, estee foarte mândru de rădăcinile sale și, cu orice ocazie, aduce un tribuit tradițiilor și locuitorilor din Hawaii, Honolulu, locul în care s-a născut. Recent, starul de la Hollywood și-a făcut un nou tatuaj, pe cap, respectând tehnica străveche de realizare a acestora, potrivit click.ro.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Jason Momoa s-a lăsat pe mâinile băștinașilor pentru a-și tatua scalpul. Aceștia nu au folosit ace și aparate sofisticate așa cum vedem în saloanele din întreaga lume, ci un colț de rechin. Jason a documentat întreaga procedură, despre care putem bănui că a fost dureroasă, și a distribuit imaginile pe pagina personală de Instagram.

Tipul a trecut, desenul de pe piele s-a vindecat, iar Jason își afișează mândru noua capodoperă. Zilele trecute a fost surprins în Sydney, Australia, în timpul unei pauze de filmare. Relaxat, cu pletele în vânt și cu un tricou mov pal, Jason s-a relaxat alături de câțiva prieteni și, judecând după imagini, a avut o stare de spirit foarte bună, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/jason-momoa-tatuaj-traditional-hawaiian-2210009.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava