Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorii Jason Momoa şi Lisa Bonet au anunţat că divorțează, de comun acord, după un mariaj de patru ani și o relație de 16 ani, informează contactmusic.com.Cuplul a anunţat că se desparte într-o declaraţie distribuită de Momoa pe Instagram. „Cu toţii am simţi transformările din aceste vremuri. Are loc o revoluţie şi familia noastră nu face excepţie.”, au spus cei doi, care sunt împreună din 2005 şi şi-au oficializat relaţia în octombrie 2017, potrivit sursei citate.

Jason Momoa, 42 de ani, şi Lisa Bonet, 54 de ani, au adăugat că au ales să anunţe despărţirea „nu pentru că noi credem că este demn de o ştire”, ci pentru că pe măsură ce ne continuăm vieţile, putem face acest lucru cu demnitate şi onestitate”.

Ei şi-au încheiat declaraţia spunând că rămân devotaţi faţă de copiii lor Nakoa-Wolf, 13 ani, şi Lola, 14 ani. „Dragostea dintre noi va continua, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce învățăm să devenim… (…) Devotamentul nostru neclintit față de această viață sacră și pentru copiii noștri”, au concluzionat aceștia.

Lisa Bonet mai are o fiică, Zoë Kravitz, cu primul soț, Lenny Kravitz.

Actorul Jason Momoa este cunoscut mai ales pentru interpretarea rolurilor Ronon Dex din „Stargate Atlantis”, Khal Drogo din „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” şi cel din „Aquaman”, iar Lisa Bonet a apărut în „The Cosby Show”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava