Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți se va reuni lunea viitoare, pe stadionul Municipal, sub comanda antrenorului Ionuț Plămadă, iar până la reluarea campionatului Ligii a III-a are în program nu mai puțin de nouă jocuri de verificare.

Gruparea rădăuțeană va întâlni în perioada pregătirilor de iarnă formațiile Juniorul Suceava (29 ianuarie și 12 februarie), Politehnica Iași (5 februarie), Gloria Bistrița (10 februarie), Şomuz Fălticeni (16 și 23 februarie), Foresta Suceava (19 februarie), Ştiința Miroslava (16 februarie) și CSM Pașcani (3 martie).

“Locurile și orele de desfășurare a acestor meciuri vor fi stabilite de comun acord cu adversarii, ținând cont și de condițiile meteo din perioada respectivă”, a anunțat conducerea clubului rădăuțean.

Cu trei etape rămase din sezonul regular, Bucovina Rădăuți ocupă locul 3 în clasamentul Seriei I, cu șanse mari de calificare în play-off.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, echipa rădăuțeană mai având de jucat în sezonul regular cu Hușana Huși (acasă), Dante Botoșani (deplasare) și CSM Bacău (acasă).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava