Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapper-ul Jay-Z se teme că va eşua ca tată. Potrivit showbizspy.com, artistul este văzut, într-un video filmat pe durata sesiunilor de înregistrare a noului său album, ‘Magna Carta Holy Grail’, vorbind cu producătorul Rick Rubin despre un cântec pe care l-a scris pentru Blue Ivy, fetiţa lui cu Beyonce. În filmuleţ, el îi mărturiseşte lui Rubin că se teme că nu va fi un tată bun, din cauza problemelor pe care le-a avut cu propriul său părinte.

El a declarat, potrivit sursei citate: „Blue Ivy este ceva ce am creat amândoi, încă ne uităm uimiţi la ea. Sentimentele sunt evidenţiate mult mai bine în cântecul ‘Jay Z Blue’. Este despre cum e să fii părinte – ştiţi, tatăl meu m-a părăsit când eram foarte tânăr, aşa că nu m-a învăţat cum să fiu bărbat, cum să tratez o femeie şi, mai ales, cum să cresc şi să educ un copil. Deci, bineînţeles, destinul meu, am nevoie de două din lucrurile pe care nu le-am avut, corect? Şi am o fetiţă. Sunt obsedat de gândul că nu voi fi un tată bun.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava