Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Aniston a stârnit un val de reacții furioase și de acuzații dure după un interviu cu actorul de origine română, Sebastian Stan, în care actrița a criticat vedetele care sunt faimoase deși nu au niciun talent, precum Paris Hilton sau Monica Lewinsky, notează click.ro.

Ceea ce i-a infuriat la culme pe mulți dintre cei care au vizionat interviul, a fost momentul în care actrița a susținut că persoanele devenite cunoscute prin intermediul social-media au influențat negativ industria de la Hollywood. Jennifer Aniston a comentat cum, în anii ’90, când era internetului era la început, înregistrarea cu Pamela Anderson și Tommy Lee făcând sex a revoluționat ideea de celebritate. Aproape 20 de ani mai târziu, acest incident a fost reprezentat într-un serial de succes, ce are drept protagoniști pe faimosul cuplu. Discursul lui Jenifer Aniston a continuat cu critici la adresa moștenitoarei Paris Hilton sau a Monicăi Lewinski.

Aceste afirmații ale actriței au generat un val de critici extrem de dure din partea internauților care i-au ,,reamintit” lui Jennifer Aniston că și ea și-a făcut intrarea la Hollywood pe ,,ușa din față” datorită părinților ei faimoși cu ștate vechi în industria filmului, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/jennifer-aniston-acuzata-ipocrizie-nepotism-638301.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava