Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez și Ben Afleck au dovedit tuturor că iubirea ca-n filme poate exista și în viața reală, iar acum toată lumea se întreabă când anume se vor căsători. Se pare că au început să circuleze zvonuri care spun că J.Lo și Ben Affleck au făcut deja marele pas, în secret, departe de văzul lumii și de camerele paparazzilor, notează click.ro.

Câteva publicații internaționale susțin că Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck, în cadrul unei ceremonii superbe, plănuite cu mult timp în urmă, la care au luat parte familia, pritenii și desigur, celebrități din lumea showbiz-ului de la Hollywood. Ceremonia s-ar fi desfășurat la Hotelul Ritz-Reynolds Hotel, o emblemă a luxului cu o priveliște de vis aupra lacului Oconee. Locația este vestită pentru nunțile fabuloase care s-au organizat acolo.  Potrivit unor surse, la eveniment ar fi participat și fostul soț al lui Jennifer Lopez și totodată tatăl copiilor ei, artistul latino Marc Anthony, notează cotidianul Marca, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/jennifer-lopez-si-ben-affleck-au-facut-nunta-in-638311.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava