Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Aniston crede că Justin Theroux începe să semene tot mai mult cu Angelina Jolie, că se transformă în varianta masculină a logodnicei fostului ei soț, potrivit showbizspy.vom. Lui Jennifer nu-i place că, din cauza intenselor antrenamente, vasele de sânge ale logodnicului său sunt foarte pronunțate – exact ca în cazul Angelinei.

”Jennifer îl tot roagă pe Justin să o ia mai ușor cu antrenamentele. Ea spune că nu o atrage un corp atât de musculos. Vrea că bărbatul ei să fie într-o formă bună, dar vasele de sânge proeminente de pe mâini, gât, picioare și piept o înspăimântă. Jennifer spune că atunci când se uită la Justin, simte că privește versiunea masculină a Angelinei Jolie. Jen mereu a crezut că Angelina este prea slabă și că arată de parcă ar fi bolnavă. Are chiar și o poreclă pentru ea – ‘scobitoare’.”, a spus un apropiat al actriței, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava