Comenzi MOPAN Suceava

Actriţa în vârstă de 47 de ani, cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel Green din popularul serial ‘Friends’, îşi doreşte foarte mult să se întoarcă pe micul ecran, pentru că simte că acum se difuzează la TV „poveşti minunate” şi „de calitate”.

Vorbind despre viitorul său în actorie, Jennifer Aniston a spus, potrivit contactmusic.com: „M-am gândit foarte mult la asta. Acolo (TV) este treabă multă. Acolo este calitatea. În acest punct al carierei mele vreau să fac parte din poveşti minunate, să am parte de personaje interesante şi, de asemenea, să mă simt bine, să mă bucur. Oriunde m-aş simţi minunat. Netflix, Amazon – tot ce vedeţi la televizor este fantastic.”

Faimoasa actriţă a mai spus că simte că timpul trece mult prea repede şi simte că trebuie să valorifice fiecare moment şi să se asigure că fiecare experienţă este una minunată. „Când ai 20 de ani ţi se pare o aventură să pleci de acasă. Totul e interesant – cunoşti lume nouă – vezi diefrite părţi ale lumii. Acum, tot ce îţi doreşti este să stai cât mai aproape de casă şi să te bucuri de tot ce ai. Timpul trece foarte repede. Nu mai am timp pentru regizori nervoşi, care ţipă sau pentru persoane cu comportament neadecvat.”, a adăugat Jennifer Aniston, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava