• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nu vă aşteptaţi ca Jennifer Lawrence să vă zâmbească dacă îi faceţi poze în timp ce mănâncă – se poate transforma în cea mai nepoliticoasă vedetă în viaţă!

Actriţa din ‘Hunger Games’ este cunoscută pentru personalitatea sa călduroasă şi pentru dragostea ce le-o poartă fanilor, însă, într-un interviu recent, a mărturisit că există situaţii, mai ales când este urmărită de paparazzi, în care o ia razna. Ea a spus pentru revista Vanity Fair, potrivit contactmusic.com: „Ai crede că mă cunoşti, dar când mă abordezi, pentru mine nu eşti decât un străin şi mă sperii. Ţin foarte mult la spaţiul personal. Mi-a luat ceva vreme să pot să fac asta, să ripostez. Dacă iau cina şi dintr-o dată văd bliţuri de telefon în faţă, devin foarte nepoliticoasă. Apoi vor vedea şi ceilalţi oameni din restaurant şi nu-mi doresc asta. Intimitatea este foarte importantă pentru mine. Lucrez din greu pentru a avea parte de acest lucru.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava