Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lawrence și Chris Martin au din nou o relație „solidă”. Actrița din ‘Hunger Games’ și frontman-ul trupei Coldplay, care s-au despărțit în octombrie, sunt din nou, oficial, împreună, dar de data aceasta iau lucrurile încet. O sursă apropiată cuplului a spus pentru revista People, potrivit contactmusic.com: „Chiar dacă sunt foarte ocupați, relația lor este solidă. Se văd de fiecare dată când au ocazia.”

Cei doi au dat naștere zvonurilor potrivit cărora s-ar fi împăcat, săptămâna trecută, când au foat văzuți cinând împreună într-un restaurant din Studio City, California.

Actrița în vârstă de 24 de ani s-a despărțit de muzicianul în vârstă de 37 de ani pentru că nu putea înțelege relația apropiată de prietenie pe care acesta o are cu fosta lui soție, Gwyneth Paltrow, cu care are are doi copii – Apple, în vârstă de 10 ani, și Moses, în vârstă de opt ani. Totul s-a lămurit acum între Jennifer și Chris, potrivit aceleași surse.

„Jennifer înțelege acum că pentru Chris copiii sunt pe primul loc și că relația cu Gwyneth are legătură cu familia și, de asemenea, știe că asta va fi mereu o parte din viața lui. Lucrurile merg bine acum între ei.”, a adăugat sursa, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava