Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez a fost responsabilă de nașterea Google Images, ulterior apariției sale la premiile Grammy din anul 2000, scrie contactmusic.com. Interpreta piesei ´Love Don’t Cost A Thing´ a avut atunci o apariție memorabilă pe covorul roșu într-o rochie verde Versace cu imprimeuri tropicale, iar utilizatorii de internet se arătau disperați să vadă imagini ale vedetei îmbrăcată cu acea rochie.

Eric Schmidt, directorul executiv al Google, a dezvăluit că fondatorii motorului de căutare au fost inspirați să creeze o funcție pentru localizarea fotografiilor online, datorită cererii imense de imagini cu Jennifer Lopez, potrivit sursei citate.

Într-un articol pentru Project Syndicate, el scrie: ˝Cofondatorii noștri Larry Page și Sergey Brin – la fel ca alți inventatori de succes – continuă să repete performanța. Au început cu imaginile. La urma urmei, oamenii și-au dorit mai mult decât un simplu text. Acest lucru a devenit evident după premiile Grammy din 2000, când Jennifer Lopez a purtat o rochie verde care, ei bine, a acaparat atenția lumii. La acel moment a fost cea mai populară căutare pe care am văzut-o vreodată. Dar nu am avut o modalitate sigură de a le oferi utilizatorilor exact ceea ce-și doreau. J-Lo purtând acea rochie. Google Image Search s-a născut.˝ Google Images a fost lansat în anul 2001.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava