Cântăreața și actrița Jennifer Lopez a fost responsabilă de nașterea Google Images, ulterior apariției sale la premiile Grammy din anul 2000, scrie contactmusic.com. Interpreta piesei ´Love Don’t Cost A Thing´ a avut atunci o apariție memorabilă pe covorul roșu într-o rochie verde Versace cu imprimeuri tropicale, iar utilizatorii de internet se arătau disperați să vadă imagini ale vedetei îmbrăcată cu acea rochie.

Eric Schmidt, directorul executiv al Google, a dezvăluit că fondatorii motorului de căutare au fost inspirați să creeze o funcție pentru localizarea fotografiilor online, datorită cererii imense de imagini cu Jennifer Lopez, potrivit sursei citate.

Într-un articol pentru Project Syndicate, el scrie: ˝Cofondatorii noștri Larry Page și Sergey Brin – la fel ca alți inventatori de succes – continuă să repete performanța. Au început cu imaginile. La urma urmei, oamenii și-au dorit mai mult decât un simplu text. Acest lucru a devenit evident după premiile Grammy din 2000, când Jennifer Lopez a purtat o rochie verde care, ei bine, a acaparat atenția lumii. La acel moment a fost cea mai populară căutare pe care am văzut-o vreodată. Dar nu am avut o modalitate sigură de a le oferi utilizatorilor exact ceea ce-și doreau. J-Lo purtând acea rochie. Google Image Search s-a născut.˝ Google Images a fost lansat în anul 2001.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava