La începutul acestei săptămâni au apărut în presa de peste ocean zvonuri potrivit cărora Jennifer Lopez şi Casper Smart s-ar fi depărţit, după o relaţie de cinci ani. Pentru prima dată de apariţia veştilor în presă, Jennifer a reacţionat, pe Instagram, postând un mesaj criptic, care pare să facă referire la despărţirea de Casper. Fotografia pusă pe contul de socializare a fost făcută pe platourile de filmare ale dramei în care joacă J Lo, ‘Shades of Blue’ şi o înfățișează pe artistă, care este îmbrăcată într-un costum, privind o inscripţie la picioarele sale: “Protejează-ţi inima”.

Jennifer, în vârstă de 47 de ani, și dansatorul Casper Smart, în vârstă de 29 de ani, au început să se întâlnească în 2011, dar în 2014 s-au despărțit pentru câte o scurtă perioadă de timp. La fel și în 2015. Acum, se pare că relația celor doi s-a destrămat din nou.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People: „Jennifer și Casper s-au despărțit. Nu mai sunt împreună de câteva săptămâni. Nu a fost o separare dramatică, nu s-au certat – a venit natural. Au hotărât să rămână prieteni și să se vadă în continuare, dar nu mai sunt iubiți. Totul s-a desfășurat pe cale amiabilă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava