Concert pascal
MOPAN Suceava

La începutul acestei săptămâni au apărut în presa de peste ocean zvonuri potrivit cărora Jennifer Lopez şi Casper Smart s-ar fi depărţit, după o relaţie de cinci ani. Pentru prima dată de apariţia veştilor în presă, Jennifer a reacţionat, pe Instagram, postând un mesaj criptic, care pare să facă referire la despărţirea de Casper. Fotografia pusă pe contul de socializare a fost făcută pe platourile de filmare ale dramei în care joacă J Lo, ‘Shades of Blue’ şi o înfățișează pe artistă, care este îmbrăcată într-un costum, privind o inscripţie la picioarele sale: “Protejează-ţi inima”.

Jennifer, în vârstă de 47 de ani, și dansatorul Casper Smart, în vârstă de 29 de ani, au început să se întâlnească în 2011, dar în 2014 s-au despărțit pentru câte o scurtă perioadă de timp. La fel și în 2015. Acum, se pare că relația celor doi s-a destrămat din nou.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People: „Jennifer și Casper s-au despărțit. Nu mai sunt împreună de câteva săptămâni. Nu a fost o separare dramatică, nu s-au certat – a venit natural. Au hotărât să rămână prieteni și să se vadă în continuare, dar nu mai sunt iubiți. Totul s-a desfășurat pe cale amiabilă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava