• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Iubitul cântăreţei Jennifer Lopez, dansatorul Casper Smart, îşi caută o nouă locuinţă. Smart, 25, se pare că este îngrijorat că Lopez, 43, începe să se plictisească de el.

O sursă a declarat, potrivit showbizspy.com: „El este cu Jen şi cu copii ei aproape tot timpul. Vrea să aibă propria locuinţă, în caz că lucrurile nu vor evolua în direcţia bună.”

Cu puţin timp în urmă, Jennifer declara că nu vrea să grăbească lucrurile în relaţia pe care o are cu Casper Smart. Chiar dacă este îndrăgostită până peste cap de dansatorul în vârstă de 25 de ani, Jennifer, 43, spune că nu se grăbeşte să se căsătorească cu el.

„De obicei, mă gândesc: ‘Încotro ne îndreptăm? Ne vom căsători?’ Dar acum vreau doar să trăiesc momentul. Poate e mai bine aşa deocamdată.Cine ştie unde vom ajunge? Există dragoste între noi. Relaxează-te.”, a declarat Jennifer, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava