Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez va juca rolul principal în thriller-ul SF ‘Atlas’, care va fi difuzat de Netflix, informează contactmusic.com.

Actrița și cântăreața, în vârstă de 51 de ani, „abia așteaptă” să înceapă filmările la noul proiect. Ea va juca rolul unui soldat care se vede nevoit să facă echipă cu un alt soldat pentru a salva lumea.

Jennifer a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea ținând în mână scenariul peliculei și a scris: „Abia aștept acest proiect!!! (emoji inimioară) #Filmul Atlas vine pe Netflix!!!”

Acesta este cel mai recent film anunţat ca parte a acordului multianual semnat de compania artistei, Nuyorican Productions, cu Netflix. Sub acest acord, Jennifer Lopez, partenera ei de producţie Elaine Goldsmith-Thomas şi managerul Benny Medina vor crea mai multe filme, seriale şi conţinut divers, cu focus pe susţinerea actriţelor, scenaristelor şi regizoarelor.

Cea mai recentă variantă a scenariului ‘Atlas’ este scrisă de Aron Eli Coleite după Leo Sardarian. Producători vor fi Joby Harold şi Tory Tunnell pentru Safehouse Pictures, Peyton şi Jeff Fierson pentru ASAP Entertainment, şi Lopez, Goldsmith-Thomas şi Medina pentru Nuyorican Productions.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava